Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Ocak 2019, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 1151 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Altın çekilişine büyük ilgi

Lüleburgaz’ın meşhur pilavcısı Dana Ahmet’in Yeri’nde yapılacak altın çekilişine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Altın çekilişine büyük ilgi  

Meşhur Pilavcı Dana Ahmet’in Yeri’nde pilav yiyenler ödüllere doyacak. İşletmenin açılışının birinci yıldönümü olması nedeniyle işletme sahibi Doğan Başlı tarafından gerçekleştirilen kampanyaya ilgi oldukça yoğun. Pilav yiyen tüm müşterilerinin isimlerini kağıda yazan ve çekiliş kumbarasına atan Başlı, 4 Şubat 2019 tarihinde yapılacak çekilişle 1 kişiye küçük altın, 1 kişiye Daçilla Photographi Damla Çiflikli tarafından profesyonel fotoğraf çekimi ve 30 kişiye pilav+ayran+tatlı verecek.

Çekilişe katılımdan çok memnun olduğunu belirten Doğan Başlı, “Vatandaşlarımızın ilgisinden oldukça memnunuz. 4 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da yapacağımız çekilişimizi youtube kanalımız ‘Meşhur Pilavcı Dana Ahmet’in Yeri’ üzerinden herkes canlı olarak izleyebilir. Ayrıca tüm sürprizler için youtube kanalımıza abone olun.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek