Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Ocak 2019, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lezzet Akademisi’nde 2.dönem başlıyor

Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’nde (LYLA) Lüleburgaz Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Aşçılık Kursu için ikinci dönem kayıtları başlıyor.
Lezzet Akademisi’nde 2.dönem başlıyor  

LYLA’da 5 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olan ikinci dönem Aşçılık Kursları başvurular 28 Ocak Pazartesi günü (bugün) başlıyor. Başvurlar 30 Ocak Çarşamba gününe kadar Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi ve Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapılacak.

Yoğun talep nedeniyle kursların hafta içi akşam ve hafta sonu da devam edeceği belirtilirken, vatandaşların yoğun talebi neticesinde hafta içi 5 gün 09.00-12.00, 13.00-16.00 seanslarının dışında hafta içi 5 akşam 18.00-21.00 saatleri arasında ve hafta sonu cumartesi günleri 09.00-15.00 saatleri arasında da aşçılık kursları yapılacak. Kurslar 9 hafta sürecek. Ücretsiz olan kurslar içi gereken gıda malzemeleri ise katılımcılar tarafından temin ediliyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek