Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Şubat 2019, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 942 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koç “Pazar Yerinin işletmesi odamıza tahsis edilmelidir”

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı Lüleburgaz Semt ve Pazar Yeri’nin işletmesinin kendilerine tahsis edilmesini istiyor.
Başkan Koç “Pazar Yerinin işletmesi odamıza tahsis edilmelidir”  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Hürriyet Mahallesi, Eski İstasyon Caddesi’nde bulunan Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’ne ait yer tahsisi için kura çekimi yapılmıştı.

Lüleburgaz Belediye Encümeni tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde üretici, bahçıvan, sebze, meyve ve giyim satışı yapan pazarcı esnafına Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nden yer tahsisi sağlanmıştı.

Kura çekimine katılmayan Seyyar Pazarcılar Odası, pazar yerinin işletmesinin odaya tahsis edilmesi talebiyle konuyu yargıya taşıdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç “ Pazar Yeri ve Semt Merkezinin işletmesinin odamıza tahsis edilmesi talebiyle başvurumuzu yaptık. Lüleburgaz Belediyesi ile bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor. Konu yargıya intikal etti. Yargının vereceği karara saygılıyız. Şehirlerarası Otobüs Terminalinin işletmesi Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’na tahsis edilirken, Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nin işletmesi neden odamıza tahsis edilmiyor?” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek