Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Mart 2019, Cumartesi 09:46 tarihinde eklendi. 1064 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Baz istasyonuna karşı imza kampanyası

Lüleburgaz Gençlik Mahallesi’nde bulunan bir su deposuna baz istasyonu kurulacağını duyan vatandaşlar, baz istasyonunun mahalleden uzak bir yere kurulması için imza kampanyası düzenliyor.
Baz istasyonuna karşı imza kampanyası  

Gençlik Mahallesi Narlı Sokak’ta bulunan bir su deposunun üzerine baz istasyonu kurulduğunu gören vatandaşlar isyan etti. Baz istasyonunun mahallelerinde bulunmasını istemeyen vatandaşlar imza kampanyası başlattı. Gençlik Mahallesi Muhtar Adayı olan Hüseyin Aşık’ın öncülüğünde yapılan imza kampanyasında bir günde 500’ü aşkın imza toplandı.

Muhtar Adayı Aşık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Mahalle halkı buraya kurulan baz istasyonunu istemiyor. Bu istasyonu Edirne Bayırı ya da mahalleden uzak bir yere yapılmasını istiyoruz. İmza kampanyasına mahalle esnaflarından Can Market, Anıl Market, Kafe’s Büfe, Hosboş Kıraathanesi ve Şeker Kıraathanesi’nin katkılarıyla yapılıyor. İmza vermek isteyen vatandaşlarımız buralara gelerek kampanyamıza destek olabilirler.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek