Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Mart 2019, Pazartesi 09:37 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atıkları Sanata dönüştürdü

Lüleburgaz Bercadia AVM’de 8 Mart Cuma günü saat 14.00’da Mimar Aysun Eyüboğlu Erşen’in “Karma Kolaj Sergisi” törenle açıldı.
Atıkları Sanata dönüştürdü  

“Karma Kolaj Sergisi” açılışına Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan, Bercadia AVM Müdürü Erkan Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergide Mimar Aysun Eyüboğlu Erşen, katılımcılara sergiyi gezdirerek yaptığı ürünleri tanıttı.

Atık malzemelerden yaptığı ürünleri Kolaj Sergisinde sergilediğini belirten Aysun Eyüboğlu Erşen, “Ben Ekolojik Sanat çalışıyorum. Yani atıkları sanata dönüştürüyorum. Şişe kapakları, kağıt, karton atıkları ve her türlü plastik atıkları birleştirerek bu eserleri oluşturuyorum. Burada Mangala, Zentangle ve kolaj teknikleriyle yaptığı resim çalışmalarımı sergiliyorum. Benim için her şey desen ve desenlerle hayal gücümdeki her şeyi yapabiliyorum. 1 haftada 16 adet resim çıkartabiliyorum. Bu benim ilk sergim oldu. Hedefim 5 sergi yapmak. Ayrıca bu ve benzeri dekorasyon ürünleri için sipariş alabiliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Tüm hafta sonu açık kalan “Karma Kolaj Sergisi” 11 Mart Pazartesi günü (bugün) sona erecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek