Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Mart 2019, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1075 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da gol sesi çıkmadı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, sahasında konuk ettiği lider Vizespor ile golsüz berabere kaldı.
Lüleburgaz’da gol sesi çıkmadı  

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 9 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Lüleburgazspor ile Vizespor karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada zaman zaman gergin dakikalarda yaşandı.

İlk devre karşılıklı ataklara rağmen iki takımda bir türlü istediği golü bulamadı. İlk yarının uzatma dakikalarında Lüleburgazspor bulduğu kontra atakta topu filelerle buluşturmasına rağmen gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci devre oyunun kontrolünü eline alan Lüleburgazspor, Yasin’in çabasına rağmen bir türlü istediği gole ulaşamadı. Vizespor ise kontra ataklarla çıkmaya çalıştı. İkinci yarıda da futbolcular zaman zaman gerginlik yaşasa da hakem gerginliğin ilerlemesine izin vermedi. Mücadele başladığı gibi 0-0 beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla puanını 37’ye çıkartmayı başaran Lüleburgazspor önemli bir avantajı elinden kaçırdı ve lider Vizespor ile arasındaki puan farkını kapatmayı başaramadı. Lüleburgazspor haftaya Pınarhisarspor deplasmanına gidecek.

Lider Vizespor ise 42 puana yükselerek namağlup unvanını devam ettirmeyi başardı. Sarı Lacivertli ekip hafta sonu ikinci sırada bulunan Kentspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek