Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Mart 2019, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’nin Adayı Kalecik’ten muhtarlara ziyaret

İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalecik, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi.
İYİ Parti’nin Adayı Kalecik’ten muhtarlara ziyaret  

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalecik, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat üyeleri Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ve muhtarları ziyaret etti.

Başkan Adayı Mustafa Kalecik, ziyarette projelerinden bahsederek muhtarların da sorunlarını dinledi. Sorumluluğunun farkında olduğunu belirten Başkan Adayı Kalecik, Lüleburgaz’ın hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi. Kalecik, “Tüm Belediye tesislerine güneş enerjisi ile elektrik sağlayacağız. Su istasyonlarımıza güneş enerjisi koyarak elektrikten kar sağlayacağız ve bununla birlikte su faturalarını düşüreceğiz. Çöp konteyneri kış ayında güzel fakat yaz ayında kokmaya başlayınca sıkıntı başlayacak. Biz çöp konteynerlerimizi yer altına koyacağız. Sokak köpekleri çok büyük bir sorun haline geldi. Göreve gelmemiz durumunda veteriner arkadaşlarımızla, hayvan severler derneklerimizle bir araya gelerek bu sorunu çözme yolunda yollar arayacağız. Her türlü sorunu alanında kişilere danışarak çözüme ulaştıracağız.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek