Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Mart 2019, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Mezarlığa 300 ağaç dikildi

Lüleburgaz Belediyesi Yeni Mezarlık alanında, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 300 ağaç dikildi.
Yeni Mezarlığa 300 ağaç dikildi  

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Yeni Mezarlık alanında 150’si ıhlamur 150’si de çınar olmak üzere toplamda 300 ağaç dikildi. Mezarlık alanında gerçekleştirilen ağaç dikim faaliyetlerinin yanı sıra, adalara yeni yönlendirme tabelaları ve parsel numaraları eklenirken, mevcut yeşil alanlara çim serim faaliyetleri de gerçekleştirildi. Ayrıca taziye evinin önünde bulunan araç park çizgileri ve bordür taşları da boyandı. Yeni Mezarlık alanında açılacak yeni adalar ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek