Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Mart 2019, Perşembe 09:05 tarihinde eklendi. 718 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çanakkale Zaferi törenlerle kutlanacak

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni olması dolayısıyla program düzenlenecek.
Çanakkale Zaferi törenlerle kutlanacak  

Lüleburgaz Kaymakamlığı, Lüleburgaz Garnizon Komutanlığı, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı ve şehit ailelerinin saat 09.30’da Lüleburgaz Şehitliğine çelenklerini sunmalarıyla başlayacak olan tören, saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı ve İstiklal Marşı’mızın okunası, mesajların okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla devam edecek.

Program şiirlerin okunması, şehitlik defterinin imzalanması ve şehit mezarlarının ziyaret edilmesinin ardından sona erecek.

Program kapsamında 10.30’da Halk Eğitim Merkezi Salonunda Lüleburgaz Lisesi tarafından hazırlanan program sunulacak. Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 12.30’da şehit ailelerine Lüleburgaz Orduevi’nde öğlen yemeği ikram edilecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek