Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Mart 2019, Perşembe 09:40 tarihinde eklendi. 1013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celalettin Göçmen; “Her partiye eşitim”

Lüleburgaz, Pınarhisar ve Kırklareli çevresinin tanınmış simalarından olan Kaynarcalı Emekli Fabrika Servisi Şoförü Celalettin Göçmen, geçtiğimiz hafta Kaynarca Işıklar Mahallesi’nden Muhtar adayı olduğunu açıklamıştı.
Celalettin Göçmen; “Her partiye eşitim”

Kaynarca’da 3 dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapan Celalettin Göçmen’in bu adaylığı Kaynarcalılar ve kendisini tanıyanlar tarafından da heyecanla karşılanmıştı.

 

Geçtiğimiz hafta gazetemize yaptığı açıklamada projelerinden bahseden Celalettin Göçmen, her partiye eşit mesafede olduğunu söyledi.

 

Kendisinin 46 yıldan beri şoförlük yaptığı da belirten Celalettin Göçmen; “Son 30 yıldır beni servis şoförü olarak tanıyorlar. Ancak ben Kamyon şoförlüğü ve tır şoförlüğü de yaptım. Avrupa’yı karış karış gezdim. Hayran olduğum Avrupa şehirleri oldu. Keşke Kaynarca’mda böyle olsun dediğim oldu. Aile içerisinden evlatlarımı okuttum evlendirdim. Torunlarım büyüdü. Artık ailemle ilgili bir şeyim kalmadı. Muhtarlıktan da bir beklentim yok. Muhtar adayı olmamın tek nedeni hizmet etmek” dedi.

 

Kendisini oldukça azimli bir kişi olduğunu da belirten Celalettin Göçmen; “İlk okul mezunu idim. Dışarıdan orta okulu ve liseyi bitirdim. Şimdi de dışarıdan üniversite mezunu olacağım” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

Ertan BAYER 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek