Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Mart 2019, Perşembe 09:33 tarihinde eklendi. 1133 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Adayı Kamacı, Lüleburgazlılar’ ın sorularını yanıtladı

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Akın Kamacı, 26 Mart 2019 salı günü Radyo 39’un canlı yayınına konuk olarak Lüleburgazlıların sorularını cevapladı.
Başkan Adayı Kamacı, Lüleburgazlılar’ ın sorularını yanıtladı  

Hürfikir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Başkan Adayı Akın Kamacı, Lüleburgazlılar’ın kendisi ve başkan olması durumunda projelerine dair sorularını yanıtladı. Lüleburgazlılar, Kamacı’ya sorularını Murat Mahir Altan ve Radyo 39 sahibi Mahmut Erdal’ın aracılığıyla yönelttiler.

Başkan Adayı Akın Kamacı, bir vatandaşın ‘Parti binanız nerede? İlçe başkanı halkın içine neden karışmıyor? Neden seçim zamanı ortaya çıkıp 5 yıl ortalarda görünmüyorsunuz? Partiye üye olanlara nasıl yardımlar yapıyorsunuz? sorularına “ Parti binamız Kızılay binasını karşısındadır. Kapımız herkese açıktır. 150 bin nüfusluk bir şehirde yaşıyoruz. İlçe başkanımızın her yere yetişmesi mümkün değil.  AK Parti olarak tüm Türkiye’yi yönetmeye talip olduk. Halkımızla kopmadan yolumuza devam edeceğiz. Bir yere işe girerken gerekli merci partimiz değil devletimizin üst erkanlarıdır.” diyerek cevap verdi. Hafriyat döküm sahaları ile ilgili nasıl bir çalışma içindesiniz? sorusuna ise Kamacı “ Hafriyat atıklarını doğru şekilde değerlendirirsek, ihtiyaç doğrultusunda kullanırsak sorunu çözeriz. Yoksa hafriyat sorunu bitmez” diyerek yanıtladı. İlknur Dönmez’in “ Özal’cı bir babanın evladı olarak neden AK Parti’den aday oldunuz? sorusuna ise Kamacı “AK Parti, ANAP, DP, DYP kökenli oluşan bir parti. Halkımız bunları görmelidir. Trakya halkı AK Parti’yi din bazlı görüyor fakat bu yanlıştır. Parti merkez sağ çizgisinde yoluna devam etmektedir.

Kamacı ‘Aday olmamak için genel merkeze ihtar çektiniz mi?’ sorusu üzerine “Böyle bir şey söz konusu değil. Cumhurbaşkanımızın özel olarak verdiği bir görev bu.  Çok mutlu ve gururluyum. Önce sayın Cumhurbaşkanımızın sonra babamın elini öptüm. “ dedi.

Şehir içindeki eğlence merkezleriyle ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Kamacı, şehir içinde hoş olmayan görüntüler yaşandığını ve bunları şehir dışına taşıyacaklarını söyledi.

Semt pazarlarıyla ilgili gelen soru üzerine projelerinin arasında yer aldığını ve semt pazarını geri getireceklerini, Lüleburgazlıları haftanın 5 günü organik ürünlerle buluşturacaklarını da söyledi. Kuştepe’de projeler gerçekleştirerek Kuştepe’yi sosyal kent haline getireceklerini belirtti.

Lüleburgazspor’a destek verecek misiniz? sorusuna cevap veren Başkan Adayı Kamacı “ Lüleburgazspor bizim sevdamızdır. Onlara bir söz verdim. Lüleburgaz’ın belediye başkanı olduğumda, belediye şehrimizin takımı olan Lüleburgazspor’u destekleyecek, teşviklerde bulunacak. O zaman halkımızda sahip çıkacaktır. Lüleburgazspor’un yeri burası değil, en az 2.lige çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Hürfikir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ın, Lüleburgazspor’un otopark gelirine tekrar kavuşmasını sağlayacak mısınız? sorusuna da Kamacı“ Hukukun öngördüğü şekilde sorunları çözeceğimizxin taahhüdünü veriyorum” diyerek cevap verdi.

Kamacı EYT’lilerin sorununun çözülmesi için de elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek