Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Mart 2019, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçim saati kahvehaneler kapalı olacak

Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, 31 Mart Pazar günü sabah 08.00 ile 17.00 arasında kahvehane, kıraathane ve internet kafelerin kapalı kalacağını belirtti.
Seçim saati kahvehaneler kapalı olacak  

Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, yaptığı açıklamada “Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının yaptığı açıklamaya göre oy verme günü olan 31 Mart Pazar günü oy verme süresi olan sabah 08.00 ile 17.00 saatleri arasında kahvehane, kıraathane ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerlerinin kapalı kalacağı, eğlence yeri niteliği taşıyan lokantaların yalnız yemek verebileceği, sabah saat 06.00’dan gece 24.00’a kadar ise her ne suretle olursa olsun alkollü içki satılmasının, içkili yerlerde umumi mahallerde her çeşit alkollü içki satılması ve verilmesi ile içilmesinin yasak olduğu, bildirilmiş olup sayın üyelerimize önemle duyurulur.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek