Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Nisan 2019, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Altın alışverişinizi pazara bırakmayın

Lüleburgaz Kuyumcular Derneği tarafından Lüleburgaz’da hizmet veren kuyumcuların pazar günleri kapalı olması kararı alındı.
Altın alışverişinizi pazara bırakmayın  

Oda üyeleri tarafından ortak alınan karar doğrultusunda pazar günleri Lüleburgaz’da ki kuyumcular dükkanlarını açmayacak. Uygulama 7 Nisan 2019 pazar günü(yarın) başlayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda “ Kuyumcuların ihtiyacı doğrultusunda bir gün istirahat edebilmeleri amacıyla üyelerimizle ortak aldığımız bir karar. Halkımızın mağdur olmaması için düğün sezonu öncesinde takı ihtiyaçlarını karşılamalarını bekliyoruz.“ dedi.

Altın fiyatlarının bilgisini de veren Başkan Arda “ 5 Nisan 2019 cuma günü itibarı ile 22 ayar bilezik 228 TL, Ata Lira 1600 TL, çeyrek altın ise 395 TL’den işlem görmektedir.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek