Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Nisan 2019, Salı 09:35 tarihinde eklendi. 966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emniyet Müdürü Koca’dan protokole ziyaret

8-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Emniyet Haftası olması ve 10 Nisan Emniyet Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümü olması münasebetiyle Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ziyaretlerde bulundu.
Emniyet Müdürü Koca’dan protokole ziyaret  

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, 8 Nisan Pazartesi günü Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, gerçekleştirilen ziyaretlerde 10 Nisan Çarşamba günü Lüleburgaz’da İlçe Emniyet Teşkilatı’nın 174.Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına davet etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek