TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 28 Kasım 2012, Çarşamba 16:28 tarihinde eklendi. 1921 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazarı domuz bastı

Kırklareli'de semt pazarında alışveriş yapan kadını ve pazarcıyı yaralayan yaban domuzu, bıçaklanarak etkisiz hale getirildi.
Pazarı domuz bastı       Kırklareli Karakaş Mahallesi'ndeki semt pazarına giren yaban domuzu, paniğe neden oldu. Çevredekilere yönelen domuz, alışveriş yapan Sevcan Akıncı'yı ve bıçakla kendisini etkisiz hale getirmeye çalışan pazarcı Mustafa Bedir'i yaralayıp kaçtı. 
     Akıncı ve Bedir, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
     Vatandaşların sopa ve taşlarla müdahale ettiği yaralı yaban domuzu, bir süre koştuktan sonra öldü. 
     Pazarcı Onur Kay, yaptığı açıklamada, domuzu gördüklerinde bir anda büyük panik yaşadıklarını belirterek, ''Elimizdeki sopalarla domuzu etkisiz hale getirmeye çalıştık, sonra pazarcı bir arkadaş bıçakla domuzu öldürdü'' diye konuştu.  A.A.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek