Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Mayıs 2019, Cuma 09:38 tarihinde eklendi. 1063 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LİMER destekleri üniversitelerde anlatıldı

Lüleburgaz Belediyesi’nin desteğiyle faaliyete geçen Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nin Koordinatörü Oğulcan Yorulmaz, üniversitelerde düzenlenen girişimcilik konferanslarına konuşmacı olarak katıldı.
LİMER destekleri üniversitelerde anlatıldı  

Lüleburgaz İnovasyon Merkezi(LİMER)Koordinatörü Oğulcan Yorulmaz, 14 Nisan’da Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen 6. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi'ne, 15 Nisan’da Trakya Üniversitesi'nde düzenlenen Girişimcilik Zirvesi 19'a ve 27 Nisan'da Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde Google Topluluğu WTM tarafından düzenlenen IWD19 Tekirdağ etkinliğine katılarak ‘Üniversite Döneminde Girişimcilik’ ve LİMER’in üniversite dönemindeki öğrencilere destekleri hakkında bilgiler verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek