Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Nisan 2012, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1408 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3.Tiyatro günleri başlıyor

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3.Tiyatro günleri 30 Nisan’da başlıyor.
3.Tiyatro günleri başlıyor

Ayçiçekleri Açarken 3.Tiyatro Günleri 30 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi ve Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi’nde yapılacak. Edinilen bilgiye göre bu yılki etkinliklere 12 ilköğretim ve 8 lise olmak üzere 20 okul katılacak. 20 oyunun sergileneceği tiyatro oyunları yaklaşık 6380 öğrenci izleme fırsatı bulacak.

Bu yıl 3’üncüsü yapılacak olan tiyatro günlerinde sahne alacak okullar ise Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Lüleburgaz İlköğretim Okulu, Fehmi Mutlu İlköğretim Okulu, Şaban Öğünç İlköğretim Okulu, 8 Kasım İlköğretim Okulu, Tek İlköğretim Okulu, Bahçelievler İlköğretim Okulu, Emrullah Efendi İlköğretim Okulu, 80.Yıl İlköğretim Okulu, Hürriyet İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Teknik Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Büyükkarıştıran Teknik Meslek Lisesi, Ramazan Yaman Fen Lisesi, Kepirterepe Anadolu Öğretmen Lisesi ve Lüleburgaz Lisesi sahne alacak. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek