Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Kasım 2012, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 995 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükşehir teknolojisi Lüleburgaz’da uygulanıyor

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları yanı sıra kanal temizleme çalışmaları da devam ediyor.
Büyükşehir teknolojisi Lüleburgaz’da uygulanıyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kanal temizleme işlemlerinde kullandığı büyük araç, geçtiğimiz gün 3K firması tarafından Lüleburgaz’a getirildi.
İlçemizde sürdürülen kanal temizleme işlemlerinde kullanılacak olan teknolojinin son harikası araç, yapılacak tetkiklerden sonra Lüleburgaz’daki çalışmalarına da devam edecek.
Firma yetkilileri, yaptığı açıklamada, Büyükşehir’de kullanılan teknolojinin Lüleburgaz’da da uygulanarak kanal temizleme işlemlerinin İstasyon Caddesi’nde titizlikle devam ettiğini, aracın sadece tazlikli su atmadığını, çıkan pislikleri de vakum özellikleriyle içine çektiğini ifade ettiler. Ömer MUTLU 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek