Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Kasım 2012, Cuma 13:58 tarihinde eklendi. 1364 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhteşem taraftarı ile kazandılar

Kırklareli Basketbol İl Birinciliği mücadelesinde Lüleburgaz Anadolu Lisesi, Lüleburgaz Lisesi’ni 56-51 mağlup etti.
Muhteşem taraftarı ile kazandılar
Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu’nda gecikmeli olarak oynanan müsabakaya iki takımın taraftarları büyük ilgi gösterdi. Maça iyi başlayan ve ilk periyodu 15-14 önde kapatan Anadolu Lisesi ikinci periyodun sonunda soyunma odasına 27-26 galip gitmeyi başardı.
Taraftarların da takımlarına büyük destek verdiği her anı ayrı bir heyecana sahne olan mücadelenin 3.periyodunu da Anadolu Lisesi 43-40 önde kapatmayı başardı. Maçın son periyodunda aradaki farkı kapatıp öne geçmek isteyen Lüleburgaz Lisesi, istediği oyunu sahaya sergileyemedi. Nitekim maçın son periyodunda Anadolu Lisesi maçı 56-51 kazanarak Lüleburgaz 1. olmayı başardı. Maçın sonunda salonda büyük bir coşku yaşanırken, kazanan takım taraftarlarıyla birlikte galibiyetin tadını çıkardılar. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek