Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Mayıs 2019, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 2121 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Filika Medya 1.Çamlık Festivalini gerçekleştirecek

Lüleburgaz’da organizasyon hizmetleri veren Filika Medya Organizasyon Şirketi, Büyükkarıştıran’da ilk kez düzenlenecek olan Çamlık Festivali’nin organizasyonunu gerçekleştirecek.
Filika Medya 1.Çamlık Festivalini gerçekleştirecek  

Büyükkarıştıran’da bu yıl Çamlık Festivali adıyla festival düzenlenecek. Büyükkarıştıran Belediyesi’nin desteğiyle Filika Medya Organizasyon Şirketi tarafından düzenlenen şenlik 21 Temmuz’da gerçekleşecek. Bu yıl ilk kez gerçekleşecek festival için geçtiğimiz günlerde Büyükkarıştıran Belediyesi ve Filika Medya Organizasyon Şirketi arasından protokol imzalandı.

Tüm Trakya halkını buluşturması beklenen festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Filika Medya Organizasyon Şirketi Kurucusu Dilek Çakır “Filika Medya olarak bir ilke imza atıp Büyükkarıştıran 1.Çamlık Festivalini 21 Temmuz da Büyükkarıştıran ve tüm Trakya halkı ile buluşturmaya hazırlanıyoruz .Tüm Trakya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Şenliğimize tüm Trakya halkımız davetlidir.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek