Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Nisan 2012, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1167 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Stratejik plan ile işleyen kurum: LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ

Stratejik plan ile işleyen kurum: LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan anket çalışmasında “Lüleburgaz Belediyesi deyince akıllara ilk gelen şey” soruldu.

Personel ve vatandaşlar kanalında yapılan anket çalışmasında yüzde 90’ı aşan oranlarda “Stratejik Plan ile İşleyen Kurum” cevabı verildi.

Stratejik plana dayalı bir yönetim anlayışı belirleyen Lüleburgaz Belediyesi 2007-2011 yılları için hazırladığı stratejik planını başarıyla ve katılımcı bir anlayışla hayata geçirmeyi başardı. Bunun yanında Belediye meclisince 2012-2016 Stratejik Planı kabul edilerek yürürlüğe girdi ve planın kurumsal sürdürülebilirliği ile paydaşların planı sahiplenmesi noktasında büyük bir adım atılmış oldu.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Lüleburgaz’da yerel gündemin belirlenmesinde temel bir kaynak olan Stratejik Plan, Rio Çevre ve Kalkınma Zirvesi’nde oluşturularak Gündem 21 ve Rio Deklarasyonu ile uyumlu olarak yerel bir başarı hikayesi olarak kabul edilecektir. Bizler Lüleburgaz Belediyesi olarak Stratejik Planlama deneyimi ile yaşadığımız yerel dönüşüm ve gelişim ile bunun sonucunda kentte oluşan kentlilik bilinci deneyiminin Türkiye’de bu alanda öncü ve özgü bir uygulama olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Ömer MUTLU

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek