Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Aralık 2012, Cumartesi 09:49 tarihinde eklendi. 1143 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖDP’den 'Türkiye’yi yeniden kuralım' yürüyüşü

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) yarın Lüleburgaz’da 'AKP düzenini yıkalım Türkiye’yi yeniden kuralım' yürüyüşü düzenleyecek.
ÖDP’den 'Türkiye’yi yeniden kuralım' yürüyüşü
ÖDP yarın saat 13.30’da gerçekleştirilecek olan yürüyüş Kongre Meydanı’ndan başlayacak. ÖDP Kırklareli İl Örgütü’nden yapılan açıklamada yürüyüş ile ilgili şu bilgiler verildi.
“Herkesin zorbalık ve şantajla susturulmaya çalışıldığı, muhafazakarlığın hayatın her alanına yayıldığı, hayatın her alanının tektipleştirildiği, kentlerin talan edildiği, yağmalandığı, emekçilerin güvencesizliğe ve sefalet ücretlerine mahkum edildiği, yeni zamlarla hayat pahalığının hiç durmadan arttığı, işsizlik ve yoksulluğun her geçen gün büyüdüğü, Kürt sorunundaki şiddet politikalarının gençlerimizin canını almaya devam ettiği, Kürecik`e kurulan NATO Füze Kalkanı`nın ardından şimdi de Patriot Füzeleri ile ülkemizin gelişmiş bir ABD askeri üssü haline getirildiği, Başkanlık sistemiyle tek adam otoriterliği ve diktasının kurulmaya çalışıldığı bir Türkiye 10 yıllık AKP iktidarının yarattığı bir Türkiye'dir. Partimiz  "artık yeter" diyerek "Türkiye' yi Yeniden Kuralım"  başlığıyla 2013 yılının Haziran ayına kadar sürecek merkezi-bütünlüklü bir siyasal faaliyet başlatıyor. Faaliyetimiz 9 Aralık Pazar günü tüm illerde yapılacak olan kitlesel yürüyüş ve basın açıklamaları ile kamuoyuna deklare edilecek. Yürüyüşümüzün Kırklareli ayağı 9 Aralık Pazar günü, saat 13:30 da Lüleburgaz Kongre Meydanın' da yapılacak. Kırklareli İl Örgütü olarak Kongre Meydanın’ da Yahya Balcı tarafından deklarasyonumuz basın ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.” Denildi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek