Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Aralık 2012, Pazartesi 09:40 tarihinde eklendi. 901 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçme ve test kampı kadrosu açıklandı

Kadın A Milli Takımımızın 10-14 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da düzenleyeceği futbolcu seçme ve test kampı aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular bugün saat 12.00'de, TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde toplanacak. Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu yönetimindeki Kadın A Milli Takımı'nın aday kadrosuna Lüleburgaz 39 futbolcusu Evren Yılmaz’da davet edildi.
Seçme ve test kampı kadrosu açıklandı
 Aday kadronun açıklanmasının ardından mutluluğunu dile getiren Evren, “Milli takıma davet edilmek benim için büyük bir onurdur. Bu açıdan oldukça mutluyum. Benim buralara kadar gelmem de bana yardımcı ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Katılacağım kampta en iyi şekilde çalışarak milli takıma katılmak için elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek