Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Eylül 2019, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 710 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Semt Pazarı’nda yer tahsisi gerçekleşti

Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi Eski Müsellim Caddesi’nde kurulacak Semt Pazarı için 24 Eylül 2019 Salı günü kura çekilerek pazarcılara yerleri tahsis edildi.
Yeni Semt Pazarı’nda yer tahsisi gerçekleşti  

Lüleburgaz Belediye Encümeni tarafından 24 Eylül 2019 Salı günü saat 09.30’da Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde yapılan kura çekimi dört oturumda gerçekleştirildi. Seyyar pazarcıların yeni kurulan Semt Pazarındaki yer tahsisini gerçekleştiren kura çekimi öncesinde Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli bir konuşma yaparak katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Başkan Gerenli konuşmasında “ Bugün Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi Semt Pazarı kura çekimlerini gerçekleştireceğiz. Katılan herkese hoşgeldiniz demek istiyorum. Pazar kültürünün Lüleburgaz için, ülkemiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bunu yaygınlaştırmak için hep beraber çalışacağımızı, özveriyle bu kültürü kentimizde tekrar hakettiği noktaya getirmek için mücadele edeceğimizi söylemiştik. Semt Pazarımızı açacak noktaya geldik. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsak bu ayın sonu itibariyle önümüzdeki ay Lüleburgaz güzel bir pazar yerine daha kavuşacak. Esnafımızın daha rahat ve güvenli çalışacağı bir ortam yaratmış olacağız. Halkımıza da güzel bir pazar yeri sunacağız ve pazar yerinin gelişmesiyle ilgi yaptığımız çalışmalara da bundan sonra devam edeceğiz” dedi.

Kura çekimi balıkçı esnafının yer tahsisiyle başladı. İlk kurayı Belediye Başkanı Murat Gerenli çekti. Toplam 8 balıkçı, 111 giyim, 101 müstahsil ve 133 meyve-sebze tezgahının yer tahsisi gerçekleşti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek