Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Aralık 2012, Çarşamba 09:30 tarihinde eklendi. 1392 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sertifikalar Vali’den

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Lüleburgaz’da düzenlenen Cam Füzyon Kursunu tamamlayan 12 kursiyere sertifikaları Kırklareli Valisi Mustafa Yaman tarafından verildi.
Sertifikalar Vali’den
11 Aralık Salı günü saat 13:30’da Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen sertifika törenine Kırklareli Valisi Mustafa Yaman,  Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan ve Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Dilek Beyoğlu katıldı.
Belge töreni öncesi bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, kursun oluşturulmasında emeği geçen kurs öğretmeni Serpil Özcengiz’e teşekkür etti. Çaltı “ Serpil Hocamızın bize gelerek kurs talebinde bulunmasından sonra Bakanlığımızın da onay verip desteklemesi sonucunda böyle bir kurs verildi. Bugün burada kursiyerlerimize sertifikalarını vermek için toplandık. Kursiyerlerimizi ve öğretmenimizi kutluyor, böylesi kursların gelecekte de devam etmesini diliyorum. Gelecek yılda hocamızın Cam Seramik ve Toprak Seramik Kursu olmak üzere iki kursu olacak” dedi.
Konuşmanın ardından kursu tamamlayan 12 kursiyer, Vali Yaman’ın elinden sertifikalarını aldılar.
Sertifika töreni sonrası Vali Yaman ve beraberindeki protokol hep birlikte kursiyerlerin Füzyon tekniği kullanarak camdan yaptıkları eserlerin sunulduğu Semahat Şatana Sergi Salonu’ndaki serginin açılışını yapıp içerideki eserleri incelediler. Kurs öğretmeni Özcengiz Vali Yaman’a yapılan eserler hakkında bilgiler verdi.
Serginin gezilmesinin ardından Vali Mustafa Yaman ve protokol İlçe Halk Kütüphanesinden ayrıldılar.
Gökhan KAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek