Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Ekim 2019, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayvanları Koruma Gününde öğrencilere seminer

Lüleburgaz 8 Kasım Ortaokulu tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olması dolayısıyla okulun konferans salonunda öğrencilere seminer verildi.
Hayvanları Koruma Gününde öğrencilere seminer  

Etkinliğe Okul Müdürü Murat Türker, Okul Öğretmeni Mehmet Vecdi Durgan, Hayvan Hakları Çalışma Grubu Üyesi ve Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nükhet Tufan Cebelli, Hayvan Hakları Çalışma Grubu Üyesi Refia Nur Yoldaş, Doğal Yaşam Sanat Derneği(DOYASA) Başkanı Pınar Çıdar ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Lüleburgaz Dost Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Ertan Çolak, öğrencilere hayvan sevgisi, hayvanları tanıma, sokak hayvanlarının beslenmesi, yaşadıkları hastalıklar, nedenleri, alınabilecek önlemler, yaşadıkları kazalar gibi konularda öğrencilere bilgiler verdi.

Veteriner Hekim Ertan Çolak “ Bir mahallede sokak hayvanlarıyla beraber mahalle bireyleri olarak yaşıyoruz. Onlar bizim komşularımız. Hep beraber yaşamak ve birbirimize destek olmak zorundayız. Onlar bize muhtaçlar. Bu şehirde, ülkede, dünyada hep beraber yaşamalıyız” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek