Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Ekim 2019, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 855 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’nden 2 yeni faaliyet daha

Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında yürütülen ve Lüleburgaz Belediyesi tarafından projelendirilen Sanatla Birleşen Kültürler projesi 2 faaliyet gerçekleştirilecek.
Lüleburgaz Belediyesi’nden 2 yeni faaliyet daha  

Proje kapsamında düzenlenen resim yarışması için 10 Ekim 2019 Perşembe günü 14.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) jüri değerlendirme çalışmaları gerçekleşecek. Seçici kurul yarışmaya katılan resimleri değerlendirme çalışmalarında bulunacak.

Projenin ikinci faaliyeti olarak ise 23 Ekim 2019 tarihinde 13.45’te Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Büyük Salon’da Lüleburgaz protokolüne ‘Ailelerin Bilinçlendirilmesi Semineri’, 25 Ekim 2019 tarihinde 19.00’da Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde halka açık olarak ‘Velilerin Bilinçlendirilmesi Semineri’ düzenlenecek.

 Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek