Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Ekim 2019, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1174 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Best Buddies’ler buluştu

Best Buddies projesi kapsamında geçen yıl eşleşen Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi gönüllü öğrencileri ve Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulu öğrencileri, 10 Ekim 2019 Perşembe günü Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen kapanış ve sertifika töreninde bir araya geldi.
Best Buddies’ler buluştu  

Lüleburgaz’da 2015 yılından beri özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi, akran kabulü ve aktif akran danışmanlığının uygulanabilmesi amacıyla yürütülen Best Buddies projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi ile Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulu eşleşmişti.

10 Ekim 2019 Perşembe günü Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen kapanış töreniyle Bahçeşehir Kolejinin gönüllü öğrencileri ve Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulu öğrencileri bir araya geldi.

Programda eşleşen öğrenciler okul müdürleri tarafından sertifikalarını aldı.

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Hüseyin Gürçay yaptığı konuşmada, ‘’ Bizler de bu projenin içinde Bahçeşehir Koleji olarak sadece eleştirmek değil değiştirmek için, seyirci kalmak değil oyuncu olmak için, sadece yoldan geçmek değil yolu değiştirmek için canı gönülden ve büyük bir istekle yer aldık ‘’ dedi.

Öğrenciler sertifika töreninin ardından konferans salonunda müzikler eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Bahçeşehir Koleji

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek