Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Ekim 2019, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 944 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi’nde 3. istifa

Op. Dr Ferruh Perdar, 18 Ekim 2019 Cuma günü gazetemizi ziyaret ederek Lüleburgaz Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Kent Konseyi’nde 3. istifa  

Haziran ayında yapılan Genel Kurul’da Lüleburgaz Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olan, Op. Dr. Ferruh Perdar, Kent Konseyi’nden istifa etti.

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından olan Perdar, iş yoğunluğu nedeniyle Kent Konseyi’nde verimli olamayacağını düşündüğü için ayrılmak zorunda kaldığını söyleyerek, ileride Lüleburgaz halkına daha iyi görev ve mevkilerde hizmet etmek istediğini söyledi.

Lüleburgaz Kent Konseyi’nden daha önce Gündoğu Mahallesi Muhtarı İlhan Keskinkaya ve Aysel Balkan Tan da istifa etmişti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek