Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Ekim 2019, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 663 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyleri hakkında herşey bu konferansta

Lüleburgaz Kent Konseyi tarafından 2 Kasım 2019 Cumartesi günü 14.00’da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde konferans düzenlenecek.
Kent Konseyleri hakkında herşey bu konferansta  

Meltem Siftahoğlu’nun moderatörlüğünü yapacağı konferansa konuşmacı olarak Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu 26. Dönem Başkanı İsmail Kumru ile 2015-2019 yıllarında Milas Kent Konseyi Başkanlığı yapan ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu 21. Dönem Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Günlük katılacak.

Konferansta ‘Kent Konseylerinin Yerel Yönetime Etkisi ve Önemi’ ve ‘Mahalle Meclislerinin Kent Yaşamındaki Rolü’ konu başlıklarının altında bilgilendirmelerde bulunulacak.

Konferansın, Kent Konseylerinin görevlerinin Lüleburgaz halkına tanıtılmasında büyük katkı sağlayacağını belirten Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç “Kent Konseyleri hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları için, “Bizde varız” diyorsanız davetlisiniz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek