Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Kasım 2019, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 835 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li gençler lösemi hastalığına dikkat çekti

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkalığı tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olması nedeniyle 3 Kasım 2019 Pazar günü İlçe Binası önünde stant kurdu.
CHP’li gençler lösemi hastalığına dikkat çekti  

CHP’li gençler kurdukları stantla Lüleburgazlıları lösemi hakkında bilgilendirerek maske dağıttı. Gerçekleştirdikleri lösemi hastalığına farkındalık etkinliğiyle ilgili açıklama yapan CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Koray Lütfü Kozar “Löseminin ilk başta kabul edilmesi çok zor olmakla birlikte, hastaların hastalıklarını öğrenmesi tedavi sürecini biraz olsun kolaylaştırdığı gibi lösemi hastalarının hastalıklarının teşhisinden sonra bir çok lösemi hastasının hayatta kaldığı ve sağlıklı bir hayat yaşadığını bilmeleri hastaların psikolojik sağlığı açısından önemli bir yere sahiptir. Hastalar nasıl birbirlerine umut olup güç veriyorlarsa bizim de onlara destek olarak güç vermemiz gerekir. Bizler de sağlıklı bireyler olarak lösemi hastaları için kök hücre bağışı yaparak, saç bağışında bulunarak maddi ve manevi destek olarak onların minicik bedenlerinde atan kocaman yüreklerine vereceğimiz en güzel hediyeyi verebilir, yüzlerinde sıcacık bir gülümsemeye vesile olabiliriz. Tüm halkımızı lösemi hastalığına karşı farkında olmaya küçük bedenlere destekte bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek