Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Kasım 2019, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 1463 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaanlar Beko hizmete açıldı

Beko Kaanlar Elektronik, 5 Kasım Salı günü saat 13.00’da gerçekleştirilen açılış töreniyle Lüleburgazlı vatandaşların hizmetine açıldı.
Kaanlar Beko hizmete açıldı  

Beko Kaan Elektronik, Lüleburgaz İstanbul Caddesi (Gürbüz Hotel Altı) No: 35/B adresinde hizmete açıldı. Açılış törenine Beko Türkiye Genel Direktörü Arel Atakol, Beko İstanbul Şube Satış Müdürü Hakan Aydınlar, İşletme Sahipleri Sevgi ve Murat İşgüder çifti ile çok sayıda davetli katıldı.

“Biz İşgüder ailesi ile çok yeni tanıştık ama çok hızlı mesafe aldık. Ortaklığımızdan çok memnunuz. Bu birlikte açtığımız 4.mağaza oldu. Umut ediyorum bu güzel yatırım Lüleburgaz’a da hayır getirir. Buradan sonrada Çorlu’da bir mağaza daha açacağız. Beko markamız Türkiye’yi gerçekten onurla ve gururla temsil ediyor. Aşağı yukarı 145 ülkede Beko markamız ülkemizi temsil ediyor. Sadece Koç Grubunu değil. Bizde Beko Markamızın dünyada erişmiş olduğu bu başarıyı 2019 yılı itibariyle Türkiye’ye taşımak arzusu içerisinde geldik. Bu arzu içerisinde de kadın yatırımcılarımıza destek olmak yolunda Beko 100 yeni kadın bayisini arıyor projesini başlattık. Bu proje kapsamında da Sayın Sevgi hanımefendi bizim kadın bayilerimiz arasındaki yerini aldı. Bizi gayet iyi temsil ediyor. Bizi kırmıyor, her yere bizlerle birlikte geliyor. Umut ediyorum bu mağazamızda Lüleburgaz’a hayırlar getirir. İşgüder ailesine de bol bereketli, kazançlı bir mağaza olur. Hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Beko Kaanlar Elektronik, açılışa özel kampanyalar da düzenlediler. Açılış kapsamında kapı önüne konulan Çarkıfelek çarkıyla vatandaşlara sürpriz hediyeler de dağıtıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek