Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 18 Aralık 2012, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 1548 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GS’lilerden 40 metrelik dev bayrak

Galatasaraylı taraftarlar, gönül verdikleri takım için yaptırdıkları 40 metrelik dev bayrağı, Lüleburgaz Taraftar Derneği’ne hediye ettiler.
GS’lilerden 40 metrelik dev bayrak
Hafta sonu Pazar günü Taraftarlar Derneği’nde toplanan yirmi bir Galatasaraylı taraftar, Dernek tarafından derbi maç için kaldırılacak araç ile maça gitmeden önce Derneğe hediye edilen 40 metrelik dev Galatasaray Bayrağı ile hatıra fotoğrafı çektirip maçtan zaferle döneceklerini belirttiler.
Derneğe 40 metrelik dev Galatasaray Bayrağı hediye eden Nedim Taştan, Derneğin verdiği hizmetlerden fazlasıyla memnun olduklarını belirterek “ Lüleburgaz Galatasaray Taraftar Derneği, verdiği hizmetlerle taraftarını fazlasıyla memnun etmekte ve Trakya’nın bir numarası olma yolunda ilerlemektedir. Biz taraftarlar da Derneğimize destek için her türlü katkıya hazırız. Galatasaraylı taraftarlar olarak centilmenlik ve efendilikle de tüm taraftarlara örnek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Gökhan KAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek