Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Aralık 2019, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 796 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’nde Web Tapu Sistemi protokolü imzalandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığı arasında web tapu sistemi üzerinden elektronik ortamda işlem yapılmasına ilişkin protokol 18 Aralık’ta imzalandı.
Lüleburgaz Belediyesi’nde  Web Tapu Sistemi protokolü imzalandı  

 

İmzalanan protokol sayesinde, tapu müdürlükleri ve belediye başkanlığı birimlerindeki işlem yoğunluğu azaltılacak, işlem süreçleri kısaltılacak, verimlik arttırılacak ve sürekli kılınacak.

Tapu ve belediye hizmetlerinin etkin, hızlı, güvenli ve elektronik ortamda sunumu ile personelin iş yükünün azaltılması suretiyle çalışan ve vatandaş memnuniyeti da sağlanacak.

Ayrıca yazışma usulüyle yapılan bütün kamu haczi ile Belediye Gelirleri Kanununa göre yapılan belirtmeler ile belediyece talep edilen ve TKGM tarafından uygun görülen diğer tapu ve kadastro işlemlerinin WEB TAPU sistemi aracılığıyla TAKBİS üzerinden güvenli elektronik ortamda yapılmasını sağlanacak.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek