Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Ocak 2020, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nedim Çetin, Duru Tükrmen’i sınıfında ziyaret etti

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, soğuk havaya rağmen okul bahçesinde İstiklal Marşı’nı tek başına okuyan 1.sınıf öğrencisi Duru Türkmen’i sınıfında ziyaret etti.
Nedim Çetin, Duru Tükrmen’i sınıfında ziyaret etti  

Atatürk İlkokulu 1.sınıf öğrencisi Duru Türkmen, geçtiğimiz günlerde arkadaşları İstiklal Marşı’nı havanın soğuk olmasından dolayı okulun içinde okurken tek başına okul bahçesinde okumuştu. Duru Türkmen’in davranışının sosyal medyada ve basında geniş yer bulması üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, duyarlı öğrenciyi sınıfında ziyaret etti. Nedim Çetin, Duru Türkmen’e güzel davranışından dolayı hediye vererek öğrenciyi tebrik etti. Müdür Çetin, minik Duru’nun öğretmeni Yasemin Beştemir’i de kutladı.

Buğra KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek