Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Aralık 2012, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1398 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz 39 moral depoladı

Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı Yönetim Kurulu, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla bir yemek düzenledi.
Lüleburgaz 39 moral depoladı
Ezgi Resort Otel’de yapılan yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Cenk Güngör, takımın daha iyi yerlere gelebilmesi için tüm Lüleburgazlılardan destek beklediğini dile getirdi. hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirten Başkan Güngör, bu yolda desteğe ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi.
Konuşmanın ardından kulübe destek veren kişilere Kırklareli Valisi Mustafa Yaman tarafından plaketleri takdim edildi. Müzik eşliğinde devam eden gecede, 2 top ve bir forma açık arttırma ile satışa sunuldu.
Açık arttırma ile satışa sunulan toplardan bir tanesini işadamı Süleyman Tokgöz bin TL’ye, ikinci topu da Lokal Bar’ın sahibi Sercan Arı bin TL’ye satın aldı. Son olarak satışa sunulan Lüleburgaz 39 forması da Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın bin TL ile başlattığı açık arttırmada 2 bin 500 TL’ye Dr. Tansel Barış’a verildi. Barış, aldığı formayı Vali Yaman’a hediye ederken, Yaman’da açılışta belirttiği bin TL’yi vereceğini dile getirdi.
Gece daha sonra Lüleburgaz 39 futbolcularının söylediği şarkılarla devam etti. Yöneticiler ve futbolcular müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek