Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Mart 2020, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İyi ki doğdun Yavuz Muhtar

Lüleburgaz Dere Mahallesi Muhtarı ve Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Lüleburgazlı muhtarlar ve komşuları doğum günü olması dolayısıyla sürpriz yaparak Muhtar İşçioğlu’nu sevindirdi.
İyi ki doğdun Yavuz Muhtar  

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Muhtarı Esra Birol, Ceylanköy Muhtarı Recep Yetiş ve Yeni Mahalle Muhtarı Recep Gören, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’ne gelerek Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu’na sürpriz yaptı. Muhtar İşçioğlu’nun doğum günü pasta keserek kutlandı.

Lüleburgaz’ın sevilen isimlerinden Muhtar Yavuz İşçioğlu’nun doğum gününü kutlayan diğer isimler ise komşuları oldu. Kalecik Doğalgaz’da gerçekleşen doğum günü kutlamasında Mustafa Kalecik, Soner Arslan, Aydın Yılmaz ve Ömer Mert, Muhtar Yavuz İşçioğlu’na sürpriz yaparak pasta kasti.

Muhtar Yavuz İşçioğlu, arkadaşlarının onu yalnız bırakmadığını belirterek kendilerine çok teşekkür etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek