Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Mart 2020, Cuma 16:22 tarihinde eklendi. 1964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİSK Emekli-Sen artık daha güçlü

Lüleburgaz’ın tanınmış simaları Mustafa Tabak, Necati Kayhan, Levent Tamtur, Nejat Özkan ve Recep Ayaz, 13 Mart 2020 Cuma günü DİSK Emekli-Sen’e üyeliklerini gerçekleştirdiler. DİSK Emekli Sen ailesine katılan isimler için Şube Binası’nda tören düzenlendi.
DİSK Emekli-Sen artık daha güçlü  

Kısa zamanda birçok ismi ailesine katarak büyümeye devam eden DİSK Emekli-Sen, yeni isimlerle gücüne güç katıyor.

DİSK Emekli Sen’in kuruluş amacını anlatan Şube Başkanı Avni Berberoğulları, “ Kuruluş amacımız Lüleburgaz’da ki emeklilerin genel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için onlara hizmet etmek. Onların çocukları ve torunlarına hizmet edebilmek. Bu kapsamda Lüleburgaz’dan Silivriye’ye kadar uzanan özel hastanelerde yüzde 10’dan yüzde 50’ye kadar emeklilerimizin yararlanabildiği indirimler var. Emeklilerimizin promosyonları ile ilgili bankalarla görüşmeler yapıyoruz. Yerel esnafımızdan da emeklilerimiz için özel indirimler alıyoruz. Tek amacımız emeklilerimizin refah içinde bir yaşam sürmeleri. Belediyemizin de destekleri oluyor. Necati abimiz de bunun için uğraşıyor. Kent Konseyi’ndeyken Huzurevi için katkılar olmuştu. Yurtlarda kalan öğrencilerimize ve yaşlılarımıza destek olmak amacını taşıyoruz. “ dedi.

Lüleburgaz’da emeklilerin sendikaya önem verdiğini belirten Berberoğulları “ Sendikanın emeklilere verdiği kazanımlar Lüleburgaz’da emeklilerin sendikaya önem verme nedenidir. Özellikle son 6 ayda önemli ivme katettik. “ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek