Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Mart 2020, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Briç sporcuları bu kez kadınlar için oynadı

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından 12 Mart 2020 Perşembe günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla turnuva düzenlendi.
Briç sporcuları bu kez kadınlar için oynadı  

Briç sporunun Trakya’da daha yaygın hale gelmesi ve akıl sporlarının önem kazanması adına Lüleburgaz’da briç turnuvaları düzenleyen Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İkili Briç Turnuvası düzenlendi.

Petrol-İş Lokali’nde 20.00’da başlayan turnuvada; 61.11 puana ulaşan Serhat Özer Paksoy-İlker Özel ikilisi haftanın şampiyonu olurken, 60.42 puan alan Nejat Güven-Atilla Özekici ikilisi ikinci, 56.25 puanlı Atilla Sıcak-Ertan Becer ikilisi üçüncü, 53.65 puanlı Kudret Metin-Ayşe Nazlı Metin ikilisi dördüncü, 52.60 puanlı Mehmet Aybaz- Bayram Kılıç ikilisi ise beşinci oldu.

Turnuvada dereceye giren ilk 3 çifte Salih Beylikçi sponsorluğunda çiçek hediye edildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek