Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Mart 2020, Cumartesi 15:02 tarihinde eklendi. 752 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz’de ilaçlama belli aralıklarla devam ediyor

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesi’nde ilaçlama çalışmaları 12 Mart 2020 Perşembe günü başlamıştı.
Evrensekiz’de ilaçlama belli aralıklarla devam ediyor  

Evrensekiz Belediyesi tarafından gün aşırı gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak yaşam alanlarında gerçekleştiriliyor.

 

İlaçlama çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant yaptığı açıklamada; “Beldemiz genelinde, Evrensekiz Lüleburgaz arasında çalışan halk otobüsleri ve vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda, kıraathane ve kahvehanelerde, virüs ve bulaşıcı hastalık risklerine karşı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları, Dünya Sağlık Örgütü onaylı dezenfektanlar ile Belediye çalışanlarımız tarafından gerçekleştiriliyor.” Dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek