Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Mart 2020, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 779 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönüllü meleklerden 22 aileye yardım

Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu, Yıldız ve İstiklal Mahallesi muhtarları aracılığıyla ihtiyaç sahibi 22 aileye yardım eli uzattı.
Gönüllü meleklerden 22 aileye yardım

 

Lüleburgaz’da ihtiyaç sahibi aileler için gönüllü faaliyetlerini sürdüren ve topladıkları yardımları ulaştıran Gönüllü Anneler Grubu, Yıldız Mahallesi Muhtarı Ümit Öztürk ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Ümit Çelikayar aracılığıyla, ihtiyaç sahibi 22 aileye kurban eti ulaştırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “Lüleburgaz Gönüllü Anneler olarak bizlere ulaşan yardımsever Mustafa abimizin kurban etini iki çalışkan muhtarımla birlikte 22 ihtiyaç sahibi ailemize ilettik. Allah kabul etsin. Ne mutlu ki bugün o ailelerimizin tenceresinde et pişecek. Buna vesile olmak kadar güzel bir duygu var mıdır? Allah yardımsever insanlarımızdan razı olsun. İyilik bulaşıcıdır” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek