Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Nisan 2020, Çarşamba 10:51 tarihinde eklendi. 786 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenlik Bandosu Lüleburgaz sokaklarında

CORONAVİRÜS-COVİT 19 tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kısıtlı bir şekilde kutlanıyor.
Şenlik Bandosu Lüleburgaz sokaklarında  

Lüleburgaz Belediyesi de 1992 yılından beri uluslar arası olarak kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ altında kutlama kararı aldı.

 

Lüleburgaz Belediyesi aracı önceki gün Lüleburgaz sokaklarında çıkarak 23 Nisan çocuk şarkıları çalarken Şenlik Bandosu da dün Lüleburgaz sokaklarında çıktı.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin şenlik aracını görev çocukları evlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesabından Şenlik Bandosu’nun Lüleburgaz gezisini sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek