Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Ocak 2013, Salı 13:22 tarihinde eklendi. 1934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güzel Sanatlar Lisesi’nde muhteşem gece

Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 29 Aralık 2012 Cumartesi akşamı “Birinci Yarı Yıl Konseri ve Sergi Açılışı” düzenledi.
Güzel Sanatlar Lisesi’nde muhteşem gece
Aşkiye Neşet Çal sahnesinde gerçekleştirilen konserin birinci  bölümde öğrencilerden oluşan koro çeşitli türküler seslendirdi.
 “Gerizler Başı”,  “Sarardım Ben Sarardım”  gibi türküler davetlilerden tam not aldı.
Bağlamada Onur Şenel, Basgitarda Kamil Molla, Arodionda Ersin Üstün,  Klarnette Ahmet Karan, Klavyede Selman Kaynarcalı ve Ritimde Eray Yaldız ve Erbil Takman, Bendirde Eyüp Kıran, Udta Mert Vurucu, Kemanda Erkan Kaynarcalı görev aldı.
Viyola Ersen Evren
Türkü korosunu Tek Güzel Sanat Sanatlar Lisesi öğretmeni Onur Şenel, Sanat Müziği Korosunu de müzik öğretmeni Ersen Evren yönetti.
İkinci bölümde Türk Sanat Müziği eserlerine yer verildi. “Rüzgâr susmuş ses vermiyor nedendir”, “Her gece yollarda gözledim seni” ve “Solist Serpil Aksüt  “ Ömrümce hep adım adım” ı seslendirdi
Gecenin sunuculuğunu yapan Simge Doymaz “Yeni yılın hepimize sağılık ve mutluluk ve başarı getirmesini” dileyip programı bitirdi.
Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin konserini Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce ile birlikte 400 kişi izledi.
Özcan ÇELTİKLİ
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek