Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Mayıs 2020, Perşembe 08:42 tarihinde eklendi. 1012 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ender parça Gültekin’in koleksiyonuna girdi

Lüleburgaz’da Emlak Yatırım Uzmanı olarak faaliyet gösteren Ömer Güleç, Araştırmacı ve Koleksiyoner olan arkadaşı Mustafa Gültekin’e 11 metre 95 santimetre uzunluğunda Osmanlıca dilinde yazılan bir tapu belgesi hediye etti.
Ender parça Gültekin’in koleksiyonuna girdi  

Lüleburgaz’da Trakya tarihi ve kültürü üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan Mustafa Gültekin’e arkadaşı Ömer Güleç tarafından hediye edilen 11 metre 95 santimetre uzunluğundaki Sultan 2. Abdülhamid’in Baş Mabeyncisi Ragıp Sarıca Paşa’nın Osmanlı Devleti’nin bir ildeki mal varlığı ile ilgi tapu dökümü olan belge Mustafa Gültekin’in koleksiyonu içerisinde yer aldı.

Araştırmacı ve Koleksiyoner Mustafa Gültekin “Bu belgeyi bana hediye eden değerli Ömer Güleç’e çok teşekkür ederim. Rabbim herkese böyle ağabey nasip etsin diyorum” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek