Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Haziran 2020, Cumartesi 09:01 tarihinde eklendi. 733 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LGS korona tedbirleriyle yapılacak

Lüleburgaz’da Liselere Giriş Sınavı(LGS) bugün koronavirüs tedbirleri kapsamında 28 sınav merkezinde yapılacak. Sınava Lüleburgaz’da 2 bin 329 öğrenci katılacak.
LGS korona tedbirleriyle yapılacak  

İlçe Merkezi’nde bulunan 17 okul ve 11 köy okulu olmak üzere 28 okulda yapılacak sınav, korona virüs tedbirleri kapsamında iki oturumda yapılacak. İlk oturum saat 09.30’da başlayarak 75 dakika, ikinci oturum 11.00’da başlayarak 80 dakika sürecek. Lüleburgaz’da LGS sınavına 44’ü özel öğrenci olmak üzere 2 bin 329 öğrenci girecek.

Özel öğrenciler, tek kişilik sınıflarda sınava tabi tutulacak. Sınavlarda 80 personel ve 545 gözetmen öğrenci görevli olarak bulunacak.

Öğrenciler en geç saat 09.00’da sınav merkezlerinde hazır bulunacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek