Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Haziran 2020, Pazartesi 12:39 tarihinde eklendi. 998 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ensar Vakfı’ndan 15 Temmuz şiir yarışması

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi tarafından 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi, şiir yarışmasıyla anılacak. Şiir yarışmasına başvurular başladı.
Ensar Vakfı’ndan 15 Temmuz şiir yarışması  

Başvuruların 10 Temmuz 2020 tarihine kadar süreceği yarışmanın birincisine 3 bin TL, ikincisine 2 bin TL, üçüncüsüne ise 1000 TL ödül verilecek.

Yarışmanın jüri üyeliklerini Şair-Yazar Kamil Çakır, Şair Metin Ekrem, Şair-Yazar Şerif Aydemir, Şair-Yazar Bestami Yazgan, Prof. Dr. Alim Yıldız, Şair-Yazar Mahmut Bıyıklı, Şair-Yazar Aziz Erdoğan ve Doç. Dr. Bahtiyar Aslan yapacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyup Sabri Erdem “15 Temmuz’un şiire yansıması hem siyasi tarihimize hem de edebiyatımıza kalacak özel bir çaba olacaktır. Düzenlenecek yarışma ile her yaştan insan 15 Temmuz’u düşünecek, 15 Temmuz’u yazacak ve 15 Temmuz’u yaşatacaktır.

15 Temmuz üzerine yazılacak şiirler, şehit ve gazilerimize atfedilecek ve Ensar Yayın Grubu tarafından kitaplaştırılacaktır. Böylelikle 4. Yılında 15 Temmuz şiirlerle anılacaktır.” dedi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek