Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 02 Temmuz 2020, Perşembe 09:06 tarihinde eklendi. 6169 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Kayan’dan, Bakan Kasapoğlu’na “mağdur öğrenciler” sorusu

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na pandemi sürecinde mağdur olan öğrenci ve veliler ile özel yurt sahiplerinin içinde bulunduğu zor durumu ortadan kaldırmak adına atılan adımları sordu.
Milletvekili Kayan’dan, Bakan Kasapoğlu’na “mağdur öğrenciler” sorusu  

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, salgın hastalık sürecinde eğitime ara verilmesi nedeniyle kaldırdıkları yurtlardan ayrılmak için başvuruda bulunan öğrencilerin yurt ücretlerinin tamamının ödenmesi talebi ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, bu durumu ortadan kaldırmak adına atılan adımları Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na sordu.

Milletvekili Kayan; , Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yazılı olarak cevaplandırması için şu soruları yöneltti;

1-Hükümet olarak; öğrencilerimizin, velilerimizin ve özel yurt sahiplerinin içinde bulundukları bu zor durumu ortadan kaldırmak adına attığınız adımlar nelerdir ?

2-Temel hukukta “salgın hastalıklar”,  “mücbir sebep” ler arasında yer almaktadır. Gençlik ve Spor Bakanı olarak; sorunun, taraflar arasında, tarafları mağdur etmeden çözülebilmesi için devreye girmeyi düşünüyor musunuz ?

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek