Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 14 Temmuz 2020, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1538 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den Kristal İş’e tebrik ziyaret

CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Bulut, Pınarhisar İlçe Başkanı Burak Akdeniz, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş’ü ziyaret ederek tebrik ettiler.
CHP’den Kristal İş’e tebrik ziyaret  

CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Bulut, Pınarhisar İlçe Başkanı Burak Akdeniz,   İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş’ü ziyaret ederek tebrik ettiler.

Kristal İş Sendikası’nın Türkiye genelinde İşçi Sınıfının Lokomotifi olduğunu Trakya Şubesi’nin Trakya’da Lüleburgaz’da İş sınıfı mücadelesinde büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Güncer, “Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetin, hem Lüleburgazlı, hem de parti üyemiz. Bu nedenle bizde ayrı bir yeri var. Trakya Şubesi’ne genç bir başkanı seçilmesi bizleri mutlu etti. Sizi ve ekibiniz tebrik ediyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek