Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Temmuz 2020, Perşembe 09:51 tarihinde eklendi. 1325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Hava Kurumu deri toplayacak

Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi, Kurban Bayramında saha çalışmalarına başlayacak. Geçen yıl Kurban bayramında deri toplayamayan THK, bu sene kurdukları ekiple vatandaşların kestikleri kurbanların derilerini toplayacak.
Türk Hava Kurumu deri toplayacak  

Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi tarafından Kurban bayramının 1.ve 2.günü 6 araç ve 25 kişilik resmi üniformalı bir ekiple 09.00-17.00 saatlerinde köy ve mahallelerde kurban derileri toplanacak. Bağışçılardan toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir ile uçak mühendisleri ve pilotlar yetiştirilecek.

Sığır ve keçi derileri Elmas Et ve Deri Ticaret sahibi Ömer Arda tarafından alınırken; koyun derileri ise Uşak Atlas Deri Firması tarafından ihaleyle satış işlemi gerçekleştirilmiştir.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş “ Lüleburgazlı hemşerilerimizin Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesine desteklerini esirgemeyecekleri inancıyla Kurban bayramında sahaya iniyoruz. Lüleburgazlı gençlerimizden uçak mühendisleri, pilotlar yetiştireceğiz. Bu sizin gururunuz olacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız kestikleri hayvanların derilerini tuzlayarak, bekletmeden araçlarımıza teslim etmeleridir. Kurban derilerini bağışlamak isteyen vatandaşlarımız 0288 417 19 88 ve 0544 671 92 95 nolu numaralardan bizlere ulaşarak derilerini teslim edebilirler. Desteklerini esirgemeyecekleri inancıyla vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek