Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Ocak 2013, Cuma 09:41 tarihinde eklendi. 1106 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenlik hazırlıkları başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği toplantıları başladı.
Şenlik hazırlıkları başladı
Ata İş Merkezi’nde yapılan toplantında 21’inci şenlik ile ilgili kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Yapılan değerlendirmenin ardından bu yıl yapılabileceklerle ilgili fikir alış-verişinde bulunuldu. Toplantıda, 22’nci Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin 20-21-22-23 ve 24 Nisan tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı.
Toplantıya katılan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak yaptığı konuşmada, bu işi önemsediklerini belirterek, “23 Nisan kent kültürü açısından çok önemli ve biz de bunu oldukça önemsiyoruz. Biz kurum olarak her şeyi maddi manevi her şeyi karşılamak istiyoruz. Karşılayamayacağımız şeyler de sizlerde var. Buradaki katılımdan dolayı çok memnunum. Umuyorum ki bu yıl ki şenliğimizi de başarılı bir şekilde atlatacağız. Yaptığımız bu işi özgürce yapabilmeliyiz “dedi. Toplantının sonunda bir sonraki toplantının 16 Ocak günü yapılmasına karar verildi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek